Dagens låt


Lördag idag...

Då var det helg igen och lördag, dagarna rullar på som aldrig förr...
Igår hade vi seminarium i skolan och det gick inte riktigt så bra för vår grupp, av någon anledning så hade typ alla satt en munkavel på sig, för ingen sa någor typ, läraren fick prata mycket för att någon skulle säga något..tycker det är riktigt dåligt av resten av klassen, dom har ju ändå (förhoppningsvis) läst artikeln själva och någon åsikt måste ju nån av 35 personer ha..eller?!? Aja man blir ju iallafall godkänd, högre kan man ju inte få så men är ändå besviken...men men skit i det nu, det är Old news =)
Efter skolan åkte jag till jobbet(som jag är tjänsteledig ifrån) där det var lite afterwork för en av tandläkarna skall sluta, det var jätte trevligt och roligt att umgås med alla igen, lite förvånad av en persons varma välkommnande men det är ju alltid kul att bli överreskad =)

Idag så skall jag på wllnesmässan som är här i göteborg med pappa och bittan, skall bli skoj och intressant att gå på det, sen skall jag försöka läsa på den nya boken som snart skall skrivas om...

Oj vad klockan tickar på, bäst jag börjar göra mig iordning nu..ha en bra dag allihopa =)

puss på er

Gårdagens låt =P


Full rulle igår...

Igår var ingen lugn dag precis, snarare väldigt händelserik och en annings stressig...Också av den anledningen som jag inte hann skriva här, var helt slut när jag kom hem..
Dagen började vid åtta då jag ringde vårdcentralen för att få tid till läkaren, dom ringde tillbaka vid kvart i nio. När jag pratat med dom blev det frukost sedan satte jag igång och pluggade lite. Vid elva var det dags att bege sig till bussen för att åka till sommar- och extrajobbsmässan, gick runt där ett tag och pratade med olika arbetsgivaren och helt plötsligt hade klockan tickat på en himla massa så det var bara stressa iväg för att hämta en begagnad bok jag skulle köpa till nästa kurs,träffa den killen för att sedan skynda till skolan för att träffa gruppen och planera inför dagens seminarium. När det var klart där hoppa jag på blå express mot partille för att gå till läkaren, när allt var klart där var det dags att skynda sig hem, slänga i sig något att äta för att sedan och till rädda barnens årsmöte, kom sedan hem vid nio på kvällen helt färdig hehe
Förhoppningsvis blir denna dagen lite lugnare =)

Nu skall jag ta och göra mig iordning skall om en stund åka till skolan...

Dagens Låt


hmmm

Nu kom min goa kompis karro men en ny lista hon tyckte jag skulle göra. Så jag får väl göra ett försök =)

Regler:
 
-Varje svar måste börja med bokstaven i ditt namn!
-Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
-Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.


1, Vad heter du? Marina

2, Ett ord på fyra bokstäver? Mars

3, Flicknamn? Meriam

4, Pojknamn? Måns

5, Yrke? Massör

6, Färg? marinblå

7, Klädesplagg? mamulucker

8, Mat? makaroner

9, Sak i badrummet? matta

10, Plats/Stad? Marsstrand

11, En orsak att vara sen? Minus grader

12. En sak man skriker? Meeen

13, Film? Match point

14, Något man dricker? Mjölk

15, Band? Mando Diao

16, Djur? Marsvin

17, Gatunamn? marklandsgatan

18, Bil? mazda(vet ej hur det stavas)

19, Sång? money money

20, Aktivitet med mer än en deltagare? möhippa

Trött i huvudet...

Idag är jag trötter speciellt i huvudet, kan inte riktigt få ihop det som jag skall skriva inför fredagens seminarium. Tänkte först att det kanske var för att jag pluggade som en tok igår, men det kan väl inte påverka idag, eller??
Idag har vi haft föreläsning sen har vi kollat på film, en om kriget som var i bosnien, hemsk var den.
Sedan gick jag och min grupp för att äta och disskutera inför fredagen. Idag tror jag att jag och maria var väldigt trötta för gud va vi skratta men vi var seriösa imellan åt också =) Vi fick fram en del vettiga saker iallafall som vi skall fortsätta jobba på imorgon =)
Imorgon skall jag även träffa studievägledaren för att prata lite inför höstens ansökning....

Nu ska jag fortsätta plugga så jag får något mer gjort...

Dagens Låt


Tips till er som älskar skor lika mycket som mig =)

Gå in på denna sidan och bli medlemar http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=1948
Sen är det bara att börja samla poäng för att sedan få hem presentkort hos den skobutik du valt. Visst låter det bra? och jag kan lova att det funkar. Så vad väntar du på? Sätt igång =)

Usch, vill inte =(

Känns som jag börjar bli sjuk, har ont och är lite tjock i halsen. Vill inte bli sjuk och har definitivt inte tid att vara sjuk nu när det är så mycket i skolan, skulle vara en mardröm om man hamna efter...Men men det är väl bara att kurera sig så mycket man kan =)
Idag bli det verkligen en plugg dag, har massa att läsa samt att jag måste skriva klart uppgiften som skall vara inne imorgon och den var verkligen klurig,även om jag tyckte boken var jätte intressant och även kapitlet jag valt att skriva om så är det svårt att få ihop till det antal ord man skall skriva, har väl drygt 200ord kvar. Antagligen är det stop i hjärnan och man sätter press på sig efter lärarens uttalande om våran tidigare uppgift vad vi skulle tänka på och vi har ju inte fått tillbaka den än så vet ju inte om man gjort fel eller rätt på den heller...aja det får väl gå som det går men man får hoppas att det går bra hehe...Tankarna kanske släpper snart så man kan skriva de sista =)

Nu skall jag fortsätta läsa klart artikeln som jag håller på med men återkommer säkerligen senare =)

puss på er så länge

Bra låtar

Sophia Somajo är grym!!!


Oj oj oj här går det undan =)

Lilla Harlow ska tydligen bli storasyster. Joel berättar om det i sin blogg och skriver att det är bättre än att vinna en Oscar. Så Grattis Joel och Nicole och lilla Harlow.


My Pics!!


Det var riktigt skoj =)

Idag så började dagen men att jag pluggade lite, sedan ringde jag till pappa för att kolla när vi skulle köra och det blev kort därefter. Dagens "lektion"  blev det övning av start i backe och det gick ganska bra, inte riktigt fått in den än men det är bara att fortsätta öva. Sen körde vi en sväng och vi åkte in i skogen och körde på en väg där,alltså en asvalterad väg hehe fast som idag var täckt med snö. Så har med andra ord fått öva att köra på haltväglag, och det gick bra tycker jag men var även väldigt roligt =) Pappa säger och så att jag var duktigt och det var väl tur det hehe..Nu tycker jag det är roligt att åka ut för att köra till skillnad mot förut men han som jag nämnt förut(idiot till bilskolelärare) då jag bävade inför varje körlektion. Så tack igen pappa för dagens körlektion.
Efter vi kört åkte vi hem till pappa och bittan för en fika sedan blev det att åka hemmåt och fortsätta plugga.

Nu tar jag en paus i pluggandet för att kolla på  några av mina favvo serier one tree hill och gossip girl



En till bra låt =)


Freeedag =)

Då är det helg igen och fredag vilket känns skönt. Fast egentligen är det väl ingen skillnad som student om det är helg eller vardag eftersom man pluggar hela tiden, det är väl att det inte är någon föreläsning och självklart att folk runt omkring än är ledig så man kan umgås och ha kul men å andra sidan kan man ju det på evckorna också =)
Idag kommer min mamma då som jag nämnde igår, hon kommer väl fram om en timme eller så, då ska vi iväg och handla och greja lite, sen ikväll skall vi äta räkor mmm va gott =)

Just nu sitter jag och försöker börja på min uppgift vi skall lämna in på onsdag men har fått lite stopp i huvudet, vet interiktigt hur jag skall börja men det skall väl förhoppningsvis släppa snart så jag får lite skrivit idag iallafall...
Har varit i skolan idag och vi har haft en bokdiskussion och det var intressant att höra vad alla tycker om boken men verkar som jag är en väldig optimist hehe, jag har verkligen gillat båda böcker vi läst och tyckt att dom varit jätte intressanta medans andra i klassen varit lite si så där till dom..hmm konstigt hehe...

Aja nu får jag sätta fart lite här...see ya

puss på er




Klar men den andra...

Då har man läst klart den andra boken och även den var väldigt intressant. Så idag ägnade jag lite tid åt de sista sidorna sen plockade jag lite hemma, hann inte städa helt så får göra det imorgon...
Sen möte jag Johanna vid halv fyra och gick till en föreläsning som höll på till halv sex. Det var om att skriva akademiskt, vilket var väldigt intressant man fick lära sig mycket...
Sen åkte jag hem och grejade lite till, tills jag hamnade på soffan och blev riktigt seg. Imorgon är det fredag såå skönt =) Fast har ju självklart en del att plugga. Imorgon kommer även mamma vi skall ha en myskväll sen på lördag blir det dop =)

Nu kommer snar criminal minds =)



Grymt bra låt!

Ni bara måste lyssna på denna...



Hahaha kolla in den här sköna katten


ZZZZzzzzzzz

Nu är det dags att stänga av datorn, har några sidor kvar att läsa men säger God Natt till er nu. Sov gott och dröm sött!!

Puss på er...


Aktiv dag...

Idag har jag fått  en hel del gjort. Började morgonen men en härlig promenad, har ännu inte hittat en väg som är tillräckligt lång, får se om det går bättre imorgon =) Idag blev jag iallafall inte förföljd av någon idiot, skönt det!!När jag kom hem åt jag frukost, diskade lite sen gick jag iväg med första tvätten för att sedan börja plugga..blev mycket spring upp och ner för trapporna men vad säger man, gratis träning =P
Cyklade även och handlade en sväng. Har hunnit rätt långt i boken nu, skall läsa lite mer om en stund...

Så det är väl så jag har spenderat denna dagen, nu kollar jag lite på Navy och strax ringer min älsklings gumma Karro =)

Nu har jag pratat med mig gummsie en stund så då är det dags att plugga lite till och sen hoppa i säng


Unicef: For Every Child!!!!


Förföljd...

 I morse blev jag så grymt irriterad. Jag har nämligen från och med idag börjar med en promenad innan frukost. Så eftersom det var föreläsning idag gick jag upp strax innan sju och gav mig ut...och det var hur skönt som helst..Men heltplötsligt när jag gå ner bredvid en bilväg så saktar en bil in och en man tittar lite sen smyger han ner för backen bredvid mig (som tur är på andra sidan) och det gör han till bussen kommer. Busschaffören ser att han smyger och tittar först på bilen sedan på mig. När mannen upptäcker bilen så gasar han på,kör in vid parkeringen och vänder för att köra iväg. Tror han körde förbi mig igen längre ner fast högre hastighet.. Och jag blir så irriterad och förbanad, jag menar skall man inte ens kunna gå på en promenad en måndagsmorgon längre?? Vad fan händer?? Blir så trött!!!! Alla äckel där ute, låt oss vara!!!!

Sen efter promenaden var klar gick jag hem och åt frukost, gjorde mig i ordning för att sedan ta bussen till skolan och ha ännu en intressant föreläsning, idag prata vi om kläder i olika kulturer =)
Efter föreläsning gick jag en bit med johanna och jag berätta om min morgon och vi kom in på olika diskussioner och hon höll med om att det är sjukt att man inte ens ska kunna gå ut och promenera längre. Men kan säga att den idioten kommer inte stoppa mig, jag får bara välja en annan väg....

Nu skall jag se klart Simon och Tomas sen kommer Csi =)



Lovely Pictures









Friends har den bästa reklamen!!!



Man blir lika berörd varje gång. Stoppa mobbning!!!!!!!

Ingen lust...

Igår kväll satt jag hemma och tog det lugnt och kollade på film och lite så... Hade ingen lust att gå på fest, var skönt att bara va hemma. För nu är man ju relativt pigg idag så man orkar plugga =)
Jag övningskörde igår på dagen och det går bara bättre och bättre, känns så himla skönt. Har förbättrar mig avsevärt mycket dessa gånger jag och pappa har kört i år om man jämförde då jag körde med idiot bilskoleläraren, hos han utvecklades jag typ inget,han bara skrämde mig istället så jag inte våga köra..snacka om att kasta pengarna i sjön!!!!
Efter vi kört åkte vi hem till pappa och bittan för en alla hjärtans dag fika, det var trevligt =) Förresten innan vi körde så kom pappa upp och överraskade mig med jätte fina tulpaner och räkor som han tyckte jag skulle äta på kvällen och det var sååå gott. Tack för de fina presenterna pappa =)

Jag har alltid ogillat alla hjärtans dag, då man ser alla lyckliga par som går och gosar och har sig..men så kanske alla singlar tycker hehe. Men jag har aldrig lyckats ha en kille vid alla hjärtans dag..kanske därför jag inte gillar det hehe..Men nån gång kommer väl det också så då kanske jag ändrar min åsikt, vi får se =)

Aja nu måste jag sätta fart och plugga, klockan springer ju iväg...

Här är en bild på de fina tulpanerna från min pappa =)


Vilket härligt väder =)

Solen skinner och himlen är blå, kan det blir bättre? =) Visserligen kallt men det är ju den årstiden så man skall absolut inte klaga..
Nu har jag dammsugit hemma och grejat lite, vakna tidigt idag eller ja min bus katter väckte mig vid halv nio, försökt somna om men vid nio gav jag upp, fick inte sova för dom hehe sen blev jag pigg och kunde inte somna ändå så hämtade min GP och läste den ett tag...
Blev visst övningskörning idag för pappa och bittan skulle på bio imorgon så kunde gått på festen men har verkligen inte råd, får ta den en annan helg, det kommer ju fler tillfällen och jag måste verkligen plugga denna helgen..Har ju trots allt varit ute två helger i rad, vilket är mycket för mig haha =P men man får mersmak det vill jag lova...

Nu skall jag fixa vidare lite innan pappa ringer...ha en underbar dag alla =)

puss på er



Sexy Miranda Kerr











Today at school

Idag hade vi seminarium och vissa delar var mer intressanta än andra men så är det väl alltid. Det jag tyckte var intressantast var om människors och barns rättigheter, det ligger ju mig väldigt varmt om hjärtat...
Jag har alltid varit en sån person som gillar att lyssna och iaktta vad andra människor säger så har ibland lite svårt att uttrycka mig men jobbar på att skärpa mig på det så jag kan komma med mer i disskutionerna. Problemet tror jag är att jag funderar för mycket på hur jag skall säga de, så när jag typ tänkt klart har dom redan gått vidare till något annat..typiskt att man skall vara sån i dessa sammanhang när man i andra är helt tvärtom, säger först och tänker sen och i just dom sammanhangen kanske man inte skall göra det..Men det är nog att jag alltid varit nervös att prata inför en grupp människor men det blir bättre och bättre..hade jag kunnat spela teater eller nått fram för dom hade det inte varit några problem men det är nog inte så lämpligt att göra det där, på ett seminarium på universitetet haha...

Annars idag blir det en lugn kväll är så sjukt trött och frusen,hoppas inte det är något på g..men hela helgen blir faktiskt lugn, har massa att plugga och ibland måste man prioritera det..

Bra låt =)


What have I done today?

Jaa du...först var jag uppe hos pappa och bittan och fixade lite sen åkte jag och handlade lite mjölk å sånt tråkigt..sen bar det hemåt och jag började plugga, vilket jag gjorde ett tag tills det blev dags för las vegas =)
Är så sjukt trött på dagarna fattar inte varför och idag frös jag en massa men det var nog för att jag varit ute i kylan..
Boken vi läser nu som skall vara klar nästa vecka handlar om hip hop i japan och den verkar intressant faktiskt =)

Snart dags att börja söka inför höstens studier, jag vet ju vilket program jag ska söka men tänka om man inte kommer in vad gör man då? kan man söka kurser som kan göra att man får ta en liknande examen? Tror jag skall boka in en tid med våran studievägledare och prata med honom...För man blir ju inte yngre så kan ju inte vänta ytterligare ett år för att försöka komma in på det programmet(det börjar bara på höstterminen och finns bara här i Göteborg). Skulle verkligen vilja komma in på det, hade varit en dröm så hoppas att en av ens drömmar kan gå i uppfyllelse...skall hålla tummarna ända till sommaren hehe =)

Nu skall jag läsa lite till...

Me, myself and I


Kallt o grått..vill ha soooool

Hatar när vädret är så här grått och trist och kallt.. Jag vill ha sooool, okej om jag inte får sommarvärme men bara sol då, man blir ju så mycket piggare om det är lite ljus ute, eller vad säger ni? Skulle inte vara helt fel att ligga på en varm och skön strand någonstanns nu =)

Idag har vi som alltid på onsdagar haft föreläsning och som alltid var den lika intressant =) Sen promenera jag en bit med Johanna för att sedan åka hem. Sen blev det ett litet besök hos mormor, lämnade en gitarr som hon och resten av sällskapet skall ta med sig när dom åker till Skövde och stannade självklart på en fika och pratade lite..Är lite dålig på att hälsa på men har så jäkla mycket i skolan så man hinner ju inte.. Iallafall efter det bar det hemåt för att börja stirra ner i böckerna igen, första artikeln jag läste idag(läste de två andra igår) in för fredagen seminarium var jätte intressant, den jag sitter med nu är dock lite segare men bara tio sidor kvar sen är jag klar med den med =)

Aja skall plugga lite till innan top model börjar strax...


Lovely Nicole


Snow!!

Kollade precis ut genom fönstret och det har snöat igen men som vanligt lär det vara borta imorgon och bara vara blask. Antingen skall det ligga kvar och bli en del snö annars kan det kvitta tycker jag.. Men detta är ju typiskt västkustväder så man får väl stå ut =)

Idag har jag haft föreläsning om matkulturer vilket var väldigt intressant. När föreläsningen var klar satte jag mig på biblioteket och skrev klart uppgiften som skall vara inlämnad på onsdag(mailade in den när jag kom hem) så känns skönt och ha det klart. Och då hem när jag var klar, handlade lite sen gick jag ut på en härlig promenad. När jag kom hem åt jag en sallad sen blev det att fortsätta plugga...

Nu ligger jag och tittar på design simon and tomas, det är för sköna hehe. Sen blir det Csi....




Kan verkligen rekomendera denna..

Något jag verkligen kan rekomendera till er som tränar hemma precis som jag är Carmen Electras tränings vidoes, har bara två av dom än men den jag använder mest just nu är den med styrketräningen och den är verkligen grym!! Man tränar kroppen jätte bra, på ett enkelt sett och man behöver inte en massa extra tillbehör förutom en stol och det har väl det flesta hemma hos sig =) Så jag kan som sagt verkligen rekomendera att ni köper den, det är värt pengarna och den kostar inte alls mycket. jag köpte min på ginza.se för typ 100kr...Värt vart enda öre =)
kan åter komma mer sen hur det går med träning med denna videon..har än så länge använt den i två veckor drygt, varav tre gånger i veckan och märker redan skillnad i styrka...

Här är den, det heter Carmen Electra- Fit to strip, såg nu på ginza att den bara kosta 69kr =)
Och vem vill inte ha en kropp som Carmen ;)




Det blir bättre och bättre...

Idag har jag varit ute och övningskört med min kära pappa. Och det går verkligen bättre och bättre, känns så himla skönt att man utvecklas och börjar känna sig säkrare. Jämfört när jag körde med den där jäkla idiot bilskolläraren som gjorde så man kände tvärtom, att man bara blev räddare, mer nervös och att man typ aldrig ville köra mer...Men som tur är började jag köra med min pappa och allt blev mycket bättre, har lärt mig mer av att köra med hon än vad jag gjorde för bilskolläraren som jag betalade massa jäkla pengar till...Så tack pappa =)
Nu skall jag iallafall försöka hitta en bättre bilskola, har sett en inne i stan på redbergplatsen som tydligen skall vara jätte bra, fått många bra omdömen så hoppas det kan bli bra där =)

Annars idag har jag pluggat inför föreläsningen imorgon och sen har jag tränat styrka, vilket var väldigt skönt...
Sen har ju det nya avsnitten av One tree hill och Gossip girl började idag..yeeey..Så dom har jag också sett på...
Nu skall jag fortsätta och läsa lite till...


My outfit lastnight!!

Så här såg jag ut igår då =)


Saturday today

Igår var det grymt roligt som alltid i det sällskapet hehe. Stället vi till slut kom till var helt okej,jätte mysig inredning, lite tropiskt sådär typ, glömde ta lite kort men skall dit i mars när en killkompis spelar där.. så får försöka ta lite bilder då för att visa hur det ser ut =) Musiken där var väl och andra sidan lite sådär, en anings för rockigt för mig men sen fanns det vissa låtar som var okej fast jag har rätt svårt att dansa till sån där musik. Men kvällen var super ändå =)

Idag skall jag försöka plugga lite sen skall jag bjuda min pappa och bittan på middag, fortfarande inte kommit på vad jag skall göra...paniiik... men det löser väl sig snart hoppas jag hehe. Sen blir kvällen lugn idag..
Det är ju schlager ikväll men vet i sjutton om jag skall se det är ju inte extremt intresserad kanske skall se någon av filmerna jag införskaffat mig istället med Angelina Jolie älskar henne som skådis men det har jag ju redan sagt ett par gånger, men det tåls att upprepas =P Sen har jag ju även första säsongen av newlyweds som jag köpte i julas men inte börjat titta på en..aja får se vad man känner för ikväll =)

Nu skall jag kolla i genom lite recept och se om jag kan hitta något gott att bjuda på...

PAARRTYY =)

Idag blir det utgång, skall bli riktigt skoj faktiskt. Skall först hem till Fanny och Daniel för att äta lite, sedan skall vi till några av Daniels kompis i masthugget tror jag det var och sen vidare ut till ett ställe jag inte varit på förut så det ska bli spännande =)
Då är det ju bara det där med kläder som vanligt hehe..men idag har jag ju lite mer tid mot förra lördagen så det skall väl bli bra...

Annars idag så har man vart i skolan, vi hade disskution om boken vi läst som vi sedan skall skriva om, efter det åkte jag ut till floda och hälsade på Tessan, det var roligt att se henne igen, det var ju tyvärr ett tag sen nu men hoppas vi ses snart igen..

Nu skall jag fortsätta göra mig iordning med ni får ha en riktigt trevlig fredagkväll, det skall jag ha =)

Puss på er


reading and reading...

Det är väl typ nästan det jag har gjort idag, läst ca 130sidor så nu är man lite seg kan jag erkänna. Men jag även hunnit med att tvätta och styrketräna, man måste ju hålla sig iform ;)
Iallafall så var boken vi läste väldigt intressant, det var intressant att läsa hur andra människor lever och hur deras kultur ser ut. Men man har väldigt svårt att förstå mycket att sakerna, svårt att sätta sig in hur någon kan leva på ett visst sätt. Men sen och andra sidan så beror det ju på att man är rätt så långt från den livsstilen..

Nu skall jag ligga på soffan och slappa lite, känns som det var ett tag sen man gjorde det vid den här tiden =)



Min nya dator, en acer =)

visst är den fin? =) Självklart i min favortfärg. Och den bästa är att den är så liten, så den blir lätt att ta med sig till skolan så man kan sitta och plugga där. Har inte provat den då jag hämta den för en stund sen och den måste laddas.. Så återkommer sen vad jag tycker om den för övrigt, men det är troligtvis bara positiva saker =)


Beach 2009!!

Så här vore inte så tokigt att se ut till sommaren, så det är väl bara att kämpa på med träningen =)



Nighty night...

Nu är det dags att koppla ner, läsa lite mer och sedan sova.
Sov gott everyone!!

puss på er...


Tänk om var så vig =P

Veiled Sentiments

Det heter den boken som vi läser i skolan nu, den skall vara klar på fredag. Och den är väldigt intressant, den handlar om ett folk som lever i öknen i afrika. Man får läsa om deras kultur osv...

Så idag har jag pluggat en massor, ungefär hela dagen men jag även hunnit med att träna lite styrketräning så det var skönt, man mår så mycket bättre efter man gjort det eller vilken träningssort som helst för den delen =)

Nu ligger jag och kollar på Top model, gillar att kolla på det men va mycket intriger det är..herregud..är det så svårt och komma överens med folk men det ska väl förstås vara bra tv också..

Imorgon är det föreläsning, funderar på att stanna kvar sen och plugga..men får se vad som händer..

nu börjar det igen...

Mina senaste "presenter" från gratisbio.se

Har tidigare fått en biocheck. Och har nu fått en till och ett jätte fint pokerset =)
Vill ni gå med följ den här länken: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=50394


Plugg,plugg och plugg...


Todays life..

Idag har vi haft en föreläsning på förmiddagen om släktskap, vilket var väldigt intressant. Hur släktskap ser ut i olika kulturer. Efter det åkte jag hem för att plugga,tog en paus nyss och va ut och promenerade i 45min, träffade på två gamla jobbarkompisar som berätta lite vad som hänt på jobbet. Och nu är jag tillbaka i böckerna igen för att plugga ett tag innan det blir mat...

Jag hade sett en jätte bra liten bokhylla på Ikea som matchade min tv-bänk, som man kunde ha på den. Hade tänkt åka ut och köpa den i helgen men så har människorna på Ikea höjt den med två hundra kronor?? kan ni fatta..helt sjukt...Min vanliga otur liksom...

Hepp nu får jag återgå till min bok, jag återkommer nog hit senare =)

Me last night!!


Soool =)

Idag är det äntligen sol ut, sååå skönt!! Man blir på mycket bättre humör när det är soligt och fint =)
Ska om en stund ut och övningsköra en stund med pappa, även bittan skall med ut idag och sen skall vi ut och ta en promenad i det sköna vädret. Sen blir det självklart en del pluggande med.

Igår hade vi hur kul som helst, blev inte så extremt sen för Sami skulle upp och plugga tidigt innan hon skulle iväg att jobba. Men det var väl skönt på ett sätt för mig med för då kan jag ju övningsköra =)
Vi var iallafall på en ställe vid järntorget, det var riktigt schysst, så dit kan man få fler gånger...

Nu skall jag fortsätta fixa iordning innan det bär av =)

RSS 2.0