Världens mest underskattade tjej, eller?

Det skrivs en del negativt om henne och många har massa olika åsikter om hennes yttre och om hennes personlighet, avensjuk säger jag!!!
Jag läser hennes blogg varje dag och hon skriver många intressanta saker och har grymt bra klädsmak...och hon verkar vara en grymt go och rolig tjej =)
Och tjejen jag pratar om är Natacha Peyre aka Nati. Du kan läsa hennes blogg här

Här kommer lite bilder på nati




On my way to work!!

Nu ska jag strax ta bussen till jobbet, som jag skrev ska jag stå på NK idag, ska bli kul o se hur det är att stå där och sälja...
Är fortfarande halvkrasslig men har tagit min vitamintablett och en alvedon och så dricker jag lite te hoppas det hjälper. Det är ju bara fyra timmar jag skall stå idag så förhoppningsvis så går det bra =)
Sen får jag hem och vila så jag kan jobba resten av dagarna...

Snygg man är då, när man inte mår så bra hahah...NOT!!

vill inte...

usch nyser som en tok och känner mig konstigt i halsen och alldeles sådär seg i kroppen som ni vet man brukar vara innan det har brytit ut något..men vill inte blir sjuk nuuuu..är väldigt sällan sjuk och så måste det komma nu när man har som minst tid till att vara det, jobbar juuuhh.. aja förhoppningsvis går det över snart, får proppa i mig c-vitamniner o så. Längtar tills jag kan komma ut o springa...

Idag har jag jobbat och det har gått jätte bra, sålt en del synd bara att det är så kallt när man sitter vid avenyn gör ju ine min förkylning bättre precis sen är folk så annorlunda där mycket roligare att sitta vid nordstan...Imorgon skall ja sitt på NK får se hur det är där =)

Nu skall jag fortsätta kolla på csi o slappa...


JIIIHHOOO =)

Nu är skolan klar, har skickat in betygen idag till antagningen så nu är det bara att vänta på svar från högskolan, hoppas , hoppas verkligen att man kommer in. Fick iallafall bättre beytg än väntat så det känns jätte skönt. Hade räknat med vg i alla ämnena men fick 3 Mvg och 1 Vg så det känns hur skönt som helst =)

Så nu ska man jobba i tre veckor då..fick en till dag igår så from fredag ska ja jobba sju dagar i rad men det ska nu går bra sen är ja ledig två dagar o sen jobbar ja igen. Men va sjutton det är ju bara tre veckor, får vila sen hehe tänker jobba så mycket jag kan....

Nu kommer jag förhoppningsvis kunna skriva dagligen i fortsättningen om jag inte är allt för trött efter jobbet, jobbar oftast mellan 10-19, men det ska nog gå bra =)

Nu ska jag lägga mig o läsa min grymt bra bok =)


En dag till..

Idag gjorde jag mitt sista svenskaprov känns hur skönt som helst. Imorgon har jag nationelltprov i engelska. Sen är jag klar...jiiippiii =) Känns hur skönt som helst. Kändes lite konstigt idag när man inte hade något att plugga hehe men oerhört skönt. Att kunna koppla av lite, läsa lite tidningar och fixa hemma. Vill få iordning snart, tråkigt att bo med massa kartonger, man har ju bara bott här i en vecka så behöver ju inte känna mig super stressad...

Ska bli jätte kul att jobba de kommande veckorna för unicef =)

Och nu är det exakt en månad kvar till julafton, längtar =) för då ska jag hälsa på i skövde träffa min underbara mamma och mina goa bröder..älskar er massor och saknar er!!


Mer bra låtar, tror ni jag gilla O.C när det gick ;)


Kate Beckinsale =)

Hon har grymt snygg stil...
Kate är skådespelerska men har inte vad jag vet sett någon film med henne men skall faktiskt göra det hon verkar vara en bra skådis vad man hört...
Här kommer lite bilder på Kate, spana in =)


Lördag..

Idag har jag jobbat, började kl 10 och slutade 17. Jag jobbade för unicef, har berättat om det tidigare. Det var första dagen idag och det var grymt kul. Sååå glad att jag fick detta jobbet, förhoppningsvis kanske det blir nästa år med. Älskar att jobba där man får träffa mycket människor plus att här jobbar man för en bra sak, kan det bli bättre =)
Det är jätte roligt att prata med alla som kommer fram =)
Nu ska jag inte jobba förens nästa helg men sen blir det mer..För då är skolan klar. På onsdag kommer betygen skall bli spännande =)

Nu skall jag slappa lite, imorgon blir det att plugga till sista svenskaprovet...

Det blev en pojke =)

Under natten till fredagen så fick Ashlee Simpson och hennes make Peter Wentz sitt efterlängtade barn, en pojke =)Han vägde 3,4kg och var 52cm lång. Enligt uppgifter så mår både mamma o son bra. Ashlee och Peter är överlyckliga. Sonens namn är Bronx Mowgli Wentz. Gulligt namn!! Jag tror de kommer bli underbara föräldrar. Grattis Ashlee och Peter!! =)


Känns som man är helt slut..

Bara två prov till sen är man klar med skolan känns jätte skönt, och nu när man börjar slappna av så känns det hur trött man egentligen är efter all stress och man känner sig lite halv krasslig, men det får bara inte bryta ut för nu skall jag börja jobba för unicef skall bli jätte skoj :)
Men man kommer sakna alla goa skolkamrater, Sami och jag kommer iallafall hålla kontakten det är henne jag har kommit närmast.

Nu skall jag fortsätta packa upp..

see ya..

Victorias secret!

Nu har den årliga Victorias Secret showen varit och den var lika spektakulär som alltid. Många kändisar som var där för att se den nya underklädskollektionen. Det är bar toppmodeler som får gå på catwalken och de dansar fram till levande musik. I år var det liveframträdande av Mariah Carey och Usher.

Du kan läsa mer och se lite från showen på aftonbladet

Här kommer några bilder från catwalkshowen

Heidi Klum
Miranda Kerr
Usher


Personlighetstest!

Min goa kompis karro tyckte jag skulle göra ett personlighetstest, så här blev resultatet och det stämmer nog överlag väldigt bra =)
Om du vill göra det själv kan du hitta testet här

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.

window.google_render_ad();









Då var det gjort =)

Sitter nu i min nya lägenhet, känns hur skönt som helst, saknar inte den andra alls. Det går alldelse utmärkt att bo i en etta =) Dessutom är allt här nytt o fräsht. Nytt kök ungefär samma som jag hade i förra lägenheten, det är bara mattan som vi valt olika. Sen har de målat i badrummet och jag har fått välja tapet i stora rummet och hallen vilket blev ett jätte bra resultat även målarna som gjorde det tyckte det var jätte snyggt så känns skönt att man gjort ett bra val hehe
Har fått iordning lite men det är mycket kvar får ta det efterhand är ju i slutspurten i skolan nu också så for prioritera den före lägenheten..

Har iallafall mycket finare utsikt på denna sidan jag bor nu och inte sån där jäkla insyn som i förra känns skönt =)

Iadag skall jag skriva klart min disposition i svenskan så jag kan skriva argumentationen på skrivtiden imorgon, sen skall jag skriva en kommentar i samhällsuppgiften. Man skall skriva ett eget inlägg och sen skall bara skriva kommentarer på två andra inlägg o tillslut en slutsats. Men fattar inte vad alla i samhällsgruppen sysslatr med, det är bara jag och en kille till som lagt in något inlägg. Så får kommentera på hans, men vad håller alla andra hus?
Sen måste jag även försöka läsa lite engelska...undra hur det gick på den nationella i fredags, hoppas det gick någorlunda bra iallafall =)

Haha man känner sig som en gammal tant idag, har sån träningsvärk efter flytten, allt spring upp och ner i trapporna. Jag är evigt tacksam för de dom var här o hjälpte mig igår. Tack så hemskt mycket igen =)

Nu skall jag plugga... see ya!

Christina Aguileras nya stil!!

Som i en sann Christina anda så har hon nu en ny stil men sitt nya skivsläpp, ett greatest hits album. Jag har pratat om det i ett tidigare inlägg men det tåls att säga det igen. Ett grymt bra album =)
Christinas nya klädstil är grymt snygg och annorlunda mot sina tidigare stilar, men självklart är stilen fortfarande sexig =)
Jag gillar denna stilen grymt mycket, passar henne bra med de platinablonda håret och lugg. Hennes klädstil är något jag inte skulle säga nej till.

Här kommer lite bilder så får ni avgöra själva vad ni tycker..



Bra videos


Sexigt!!

Fick hem Christina Aguileras nya skiva idag som jag hade glömt av att jag hade bokat. Så det blev en glad överraskning =)
Omslaget och bilderna i "boken"  vad väldigt snygga och självklar sexiga, vi pratar ju ändå om Christina =)
Skivan är blndad med hennes gammla hits, vissa är lite omgjorda, sen är det några nya låter. Hela skivan är grymt bra. Så kan verkligen rekomendera att köpa den om man är ett Christina fan som jag är =)


Nu är det inte många dagar kvar!!

På fredag skall jag ta mitt lass o flytta igen..för tusende gången typ haha..men vad ska man göra. Har inte råd å bo kvar i tvåan som jag bor i nu sen dom höjde rätt rejält efter renoveringen och plus att man börjat studera. Så blir till att flytta till en etta igen men det skiljer ju ca 1500 kr i hyra så det är ju faktiskt jäkligt bra =)

Sen är det inte många dagar kvar i skolan heller, ca 2veckor på mig att göra klart allt..så det blir en stressig period nu men sånt man får ta ibland.. Ska jobba faktiskt nästa helg,ska bli spännande det är för unicef. Man säljer produkter i deras julsortiment och står på olika ställen inne i Göteborg. Ska jobba för dom hela december ungefär. Ska bli skoj och skönt med lite extra pengar.

I dag har jag varit i skolan, men bara haft en lektion på morgonen, sen har jag pluggat hemma. Skulle tränat spinning idag men så ringde min kusin o frågade och jag kunde passa Dag ikväll och då tänkte jag självklart att jag kan det. Han är ju så gå och klart man ställer upp för sin kusin. Så blir att man få ta med sig lite pluggböcker dit o plugga när han somnat. =)

Blir inte att jag skriver kanske varje dag nu när jag har så mycket att göra, men skall försöka skriva så ofta jag kan..

Lägger in en bild på sötisen Dag =)


Hon har verkligen fått sin revansch nu =)

Britney har nu belönats med ännu fler priser. Hon tog hem pris för Årets Album och 2008års bästa akt på MTV Europe music awards. Hon förtjänar verkligen alla priser hon tagit hem nu i höst  =)

Här kan ni läsa mer på Aftonbladet


Bilden är från MTV-galan i Hollywood i September


Utmanad!!

Jaha då har man tydligen blivit utmanad av sin goa kompis Karro.. vilket innebär att jag skall berätta sju saker om mig själv..och jag är verkligen kass på sånt..hmm..

ReglerLänka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg 
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa. 
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

1. Träning. Jag älskar att träna, skulle aldrig orka med mina studier om jag inte fick träna. Jag tränar oftast på pass som till exempelt spinning, styrka, yoga eller pilates. Annars kan jag gå ut och gå eller springa. Har blivit mer o mer.
2. Skvaller och mode är något annat jag älskar. Gillar att läsa sådana tidningar, känns skönt att koppla bort varadgen lite. Sen har jag lite personer som jag ser upp till som jag gillar att läsa om, typ intervjuer osv.
3. Bloggar. Jag gillar både att skriva och att läsa andra bloggar.
4. Godis...det är ju så gott, speciellt när man får plocka lösgodis..mmmm va smaskigt =)
5. Rädda Barnen. De flesta som känner mig vet att jag är väldigt engagerad inom detta området och att det är ett av mina största intresse. Är väldigt intresserad hur människor globalt lever, fattigdom osv och vad man kan göra för att hjälpa dom.
6. Stressad. Är en väldigt stressad person just nu på grund av skolan fast tror inte det syns så bra på mig utan jag stressar inombords vilket är det sämsta och som kroppen fått ta stryk av :/
7. Bryr mig mycket om mina nära och kära ibland även mer än mig själv. Att jag dom sätter dom framför mig själv tex om dom har problem eller så..

Okej då har ni fått reda på lite om mig hehe...då skall vi se vem/vilka jag skall utmana...jag väljer att utmana, Alina  ,Micke och sen provar jag att utmana Nati  och Elita


Gud så söta dom är...

Två bilder på Britneys barn på Halloween, så otroligt söta dom är =)




Rätt man vann!!

Underbart!! Så gött att Obama tog hem valet och blev Usas nya president tror han kommer göra stor skillnad i Usa. Han är precis va de behöver efter Bush. Roligt att dom satsar på en yngre och att han blev den första svarta presidenten i Usa =)
Han ger de amerikanska folket hopp..

GO Obama!!


Måndag igen..

Då var det dags för lektioner igen efter en vecka med "lov" pluggade hela lovet iprincip men hann ändå inte med så mycket som jag tänkte..tiden bara flyger iväg..Men hann iallafall göra klart två arbten o läst ut en bok o lite små grejer...
Idag har jag haft svenska lektion på morgonen, sen har jag pluggat hemma, har även vart ute o tat en promenad det var skönt o behövligt.

Imorgon är det redovisning i svenskan hoppas det går bra har inte hunnit läsa lika mycket som de andra gångerna men det får gå som det går känner jag.. finns ju fler grejer att ta igen sig på om det inte skulle gå lika bra som vanligt =)

Nu längtar jag faktiskt till jag skall flytta, förut ville jag inte riktigt lämna lägenheten jag har nu men det känns bättre nu, ser fram emot att få inreda den nya lägenheten. Det är nytt kök där med sen har jag fått välja nya tapeter till hall o det stora rummet. Hoppas det blir fint =)

Nu skall jag se om jag orkar läsa lite ur en bok jag snart skall vara klar med och skriva uppsats om..

see ya..

xoxo

Lite bilder på Britney genom åren..


Britneys nya platta..

Snart släpper Britney Spears sin nya plata Circus..lyssnar inte så mycket på Britney längre men ändå lite spännande och höra hur den nya ksivan kommer låta. Man kan nu se omslaget på skivan.. Och jag tycker det var snyggt...Första singeln heter ju womanizer och har spelats en del på radion. från början gillade jag den inte men ju mer jag hör den ju mer gillar jag den...

Framsidan till det nya albumet kan du se på länken nedan plus lite andra bilder

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3673936.ab


puuh hur ska man hinna...

inom tre veckor skall jag bli klar med alla arbeten, prov osv i skolan plus att jag skall flytta...hur skall detta slut.... kommer nog bli stressigt men det får man väl ta..är nog värt all stress =)
Man får vara social efter dessa tre veckor istället =)
Och kanske inte blir att jag hinner skriva här varje dag heller..men skall försöka så gott jag kan..
Hoppas verkligen att jag kommer in på universitetet till våren vill inte plugga en termin till på komvux...finns inga ämnen jag vill läsa där mer...

Nu skall jag ta och kolla på sex and the city filmen...

ha det gött...

RSS 2.0