Då var det gjort =)

Sitter nu i min nya lägenhet, känns hur skönt som helst, saknar inte den andra alls. Det går alldelse utmärkt att bo i en etta =) Dessutom är allt här nytt o fräsht. Nytt kök ungefär samma som jag hade i förra lägenheten, det är bara mattan som vi valt olika. Sen har de målat i badrummet och jag har fått välja tapet i stora rummet och hallen vilket blev ett jätte bra resultat även målarna som gjorde det tyckte det var jätte snyggt så känns skönt att man gjort ett bra val hehe
Har fått iordning lite men det är mycket kvar får ta det efterhand är ju i slutspurten i skolan nu också så for prioritera den före lägenheten..

Har iallafall mycket finare utsikt på denna sidan jag bor nu och inte sån där jäkla insyn som i förra känns skönt =)

Iadag skall jag skriva klart min disposition i svenskan så jag kan skriva argumentationen på skrivtiden imorgon, sen skall jag skriva en kommentar i samhällsuppgiften. Man skall skriva ett eget inlägg och sen skall bara skriva kommentarer på två andra inlägg o tillslut en slutsats. Men fattar inte vad alla i samhällsgruppen sysslatr med, det är bara jag och en kille till som lagt in något inlägg. Så får kommentera på hans, men vad håller alla andra hus?
Sen måste jag även försöka läsa lite engelska...undra hur det gick på den nationella i fredags, hoppas det gick någorlunda bra iallafall =)

Haha man känner sig som en gammal tant idag, har sån träningsvärk efter flytten, allt spring upp och ner i trapporna. Jag är evigt tacksam för de dom var här o hjälpte mig igår. Tack så hemskt mycket igen =)

Nu skall jag plugga... see ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0