Annandag påsk...

Idag var det inte alls lika fint väder som det varit i helgen, solen visa sig men inte alls i samma mängd, himlen var inte längre klar blå och tempraturen hade gått ner några grader..tråkigt men underbart skönt att man fick dom underbart härliga och soliga dagarna och att man kunde ta till vara på dem genom att sitta ute hela dagarna. Kan det bli bättre?! Nu får man bara hoppas på en grymt härlig sommar eller vad säger ni =)

Annars så började dagen med lite plugg, fick väl läst en 14 sidor innan pappa ringde och vi skull ut och övningsköra lite. Tycker det gick riktigt bra idag, börja blir bättre o bättre för varje gång man kör. Känns skönt att det går åt rätt håll och att man förbättras så från gång till gång =)
Sen bar det av hem till pappa och bittan, bittans son var även där så vi fika lite o sen blev det middag och allt var jätte gott. Tack för en trevlig dag =) Dom fick även se en film om Rädda Barnen där jag dök upp lite här och var hehe..

När jag väl kom hem var jag riktigt seg så blev till att lägga sig på soffan o ta det lungt. Precis kollat på Csi, det är ju så jäkla bra, synd att Grissom skall sluta han som spelar honom är väldigt duktig...
Nu skalljag strax hoppa i säng och läsa lite...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0